Saturday, March 19, 2011

WHAT WILL I BE YEARS FROM NOW?

Mari denga sini la pulak.
Takde minat nak tgok buku sekarang ni!
Jam tepat menunjukkan pukul 3.55 PM.
Orang laen duk sibuk stady pasai EXAM this wednesday je.
Malas nye nak bace da. Cukup la dulu,nanti aku sambung balek. Da lame agaknye tak membebel kt tanah jajahan aku yang indah kabar dari rupa. Haha.

Okey-okey berbalek pada tajuk kat ataih tue. WHAT WILL I BE YEARS FROM NOW?




Oh surely lah i'm gonna be a beautiful, luvely staffnurse. OMG!! Perasan nak mapuihh. Haha.
Mase dulu-dulu tak pernah terpikir, terlintas apatah lagi berbisik-bisik mahu menjadi seorang nurse atau MISI lah lebey kurang. Yela, kalau sebut nurse je comfirm dorang ni kene basuh berak la,kencing la, ape la. Aku pun xnak. Tapi YES keje tu memang ade tapi bagi aku da byase da dengan keje-keje mcm tue. Jijik kan. So, xyah lah dekat dengan aku. Haha. Tapi atleast aku rase aku da prepared untuk menggalas tanggungjawab*ececece sebagai seorang anak if mak bapak aku da tua nanti, da uzur ke,xley berdikari ke. Yela,orang cakap zaman tua merupakan zaman kita berbalek semula untuk menjadi seorang bayi atau kanak-kanak. Paham? Maksudnye mereka dah tak berupaya untuk melakukan sesuatu perkara individually,malah memerlukan bantuan dari orang lain. Bila da tua mereka da tak larat,limbs semua da lemah. Hah, berbelit kau nak cakap. Haha.




Hahhhhhh? Mcm nie la taik yang aku kene basuh. Haha. Tipu je

Nak taw lagi?

Dulu,mase mude-mude dulu aku sgt benci tgok nurse. Kalo datang sekolah tue xde keje laen lah nak cucuk orang lah, nak cabut gigilah, macam-macam lagilah. Eeeiii, menyampah giler. I HATE NURSE! Itu dulu.



Comel mcm sye! Haha

Tapi sekarang..

Hanya tinggal satu tahun lebey je lagi untuk aku grade dan berkhidmat kepada masyarakat. Oh mesti ramai kat luar sane tertunggu-tunggu bilelah Staffnurse Liana nak keje nie. Haha. Korang-korang kat luar sne tue,tungulah kedatangan aku nanti yer?

Kat mane nak posting agaknye?

Hmmm. Mengikut perancangan aku, opcos lah nak keje kat tempat yang best-best ke, mencabar ke. Sabah ke? Sarawak ke? Haha. Giler hape xmaw aku duk sne kang xbalek raye kang. Tak terfikir lagi sbb maw fokus dulu stady dulu. Eceeee.




Agak-agak boley tak keje kat sini? Haha

Nak taw lagi?

Da la,xpayah la,xde idea nak ckp ape-ape da. Sehingga berjumpa lagi.

Daaaaa

3 pengkomen:

masshie mastura said...

lawa templates :D
btw dear, buangla link templates so dat nnti xrmi people guna da same background.

hatim hernandez said...

hehe.tipuu la bnyk smpy gitu tahi nyee..lembu pon xberak kalau tgk thi cmtu..haha:)

♥♥LannaMimie♥♥ said...

masshie: haha, xtaw la nak buang camane wey?

ateng: haha, taik pokteng mcm tue...